BolWerk psychologie is live!

Wat later dan gepland door een verrassingsbezoekje vanavond, maar dat mag de pret niet drukken. De website is (zo goed als) af en daar ben ik HEEL blij mee. Alhoewel ik het leuker vond dan gedacht, nog steeds een hele klus voor iemand met 0 verstand van computers.

In november 2016, na lang nadenken, had ik besloten toch niet te starten aan de opleiding tot specialist en mij te gaan richten op een langgekoesterde droom. Het opzetten van mijn eigen bedrijf waarin ik al mijn creativiteit kwijt kan en mijn kennis kan gaan delen op de manier die ik het leukst vind. Stapje voor stapje is dat steeds dichterbij gekomen en het live gaan van de website is daar toch wel een flinke mijlpaal in.

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en sta uiteraard open voor feedback. Al zeg ik niet dat ik er meteen iets mee ga doen, ik ga mezelf eerst maar eens belonen met een paar avondjes boeken lezen of een filmpje kijken in plaats van naar mijn laptop staren. De eerste (hele kleine) blog is een feit. Ik ga heerlijk dromen over mijn gelikte website en alle leuke dingen die er nog gaan komen šŸ˜‰

Daniƫlle Prinse, BolWerk Psychologie

PS: Wil je op de hoogte blijven van nieuws, handige tips en blogs? Volg dan BolWerk Psychologie op Facebook of LinkedIn.

Follows

Vond je dit interessant?

Deel het met anderen!