Goede zorg zonder gedoe

Meld je nu aan

Face to face

Individuele behandelgesprekken

Voor welke klachten kan ik terecht?

Naast dat ik gespecialiseerd ben ik burnout, ben ik als GZ-psycholoog breed opgeleid en kan je voor verschillende klachten bij mij terecht. Ik behandel mensen in de leeftijd van 18 tot 75 jaar. Mocht jouw specifieke klacht er niet bij staan, mail me dan gerust. Ik zal dan aangeven of ik je kan helpen en zonodig doorverwijzen naar een collega.

 • Burnout
 • identiteitsvragen
 • lichte persoonlijkheidsproblematiek
 • Overspanningsklachten
 • Paniekstoornis
 • Paniekaanvallen
 • Sociale angst
 • Obsessief-compulsieve stoornis (dwangklachten)
 • Hypochondrie
 • Posttraumatische stress stoornis (PTSS)
 • Spanningsklachten
 • Specifieke fobieën zoals vliegangst of angst voor overgeven
 • Somberheid
 • eetbuien

 

De procedure

Allereerst ga je naar de huisarts om een verwijzing voor de BGGZ (basis generalistische gezondheidszorg) te halen. Mocht je de behandeling zelf willen betalen, is dit uiteraard niet nodig. Via het contactformulier op de website vul je je gegevens in om je aan te melden voor behandeling. Ik neem vervolgens contact met je op om een intakegesprek te plannen. Een intakegesprek duurt altijd een uur. Na de intake volgt een adviesgesprek waarin ik de bevindingen en het behandelplan met je zal bespreken. Daarna kan de behandeling van start gaan. Behandelgesprekken duren maximaal 45 minuten.

Meer informatie over: kosten en vergoedingen.

 

**Behandeling is mogelijk op maandag, maandagavond, donderdag en vrijdag**

**De praktijk is van 1-6 tot en met 17-6 gesloten in verband met vakantie. Vanwege deze reden bedraagt de wachttijd momenteel 3 a 4 weken. **

 

 

 

Verwijzing

h

Intake

Behandeling

Cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR

Ik behandel volgens de principes van cognitieve gedragstherapie; dit betekent dat ik kijk naar de invloed van jouw gedachten op je gedrag en andersom. Ik help je om belemmerende gedachten te herkennen, te onderzoeken of ze wel kloppen, zonodig nieuwe conclusies te trekken én op een andere manier met de situatie om te gaan. Naast dat ik gespecialiseerd ben in de cognitieve gedragstherapie, kan ik zonodig ook schematherapeutische technieken of EMDR inzetten.

Een behandeling heeft een vaste structuur. We beginnen natuurlijk met een intakegesprek en het opstellen van behandeldoelen. Gesprekken en huiswerkopdrachten helpen vervolgens meer inzicht te krijgen in je klachten en de manier waarop je hiermee omgaat. In de afrondende fase van de therapie kijken we terug op jouw leerproces en maken we een terugvalpreventieplan.

Contractvrij werken

Ik heb ervoor gekozen om geen contracten af te sluiten met zorgverzekeraars, omdat ik het niet eens ben met de huidige vorm van marktwerking en de macht die de zorgverzekeraar daarbij krijgt. Omdat ik contractloos werk, zit ik niet vast aan regelgeving vanuit de zorgverzekeraar. Dit betekent voor jou minder vragenlijsten invullen en een behandeling waarbij we focussen op wat jij nodig hebt om je beter te gaan voelen en waarin wij zelf bepalen hoe lang die gaat duren. Ook ben ik vanwege het feit dat ik geen contract heb getekend, niet verplicht om de zorgverzekeraar inzage te geven in jouw dossier.

In mijn praktijk hanteer ik uiteraard de eisen voor kwaliteit zoals die in onze beroepsgroep gebruikelijk zijn. De tarieven voor de zorg zijn vastgesteld door de NZA zoals besloten in de wet marktordening gezondheiszorg (WMG). Je ontvangt de factuur voor behandeling rechtstreeks van mij, ongeacht of je een naturapolis of een polis op restitutiebasis hebt. Je dient dan zelf de factuur in te dienen bij jouw zorgverzekeraar die de behandeling geheel (restitutiepolis) of gedeeltelijk (naturapolis) zal vergoeden. Tevens zal altijd je eigen risico aangesproken worden indien je besluit te declareren bij je zorgverzekeraar. In de video hieronder wordt het verschil tussen een resititutiepolis en een naturapolis toegelicht.

De behandeling duurt zo kort mogelijk, maar zo lang als nodig.

Online zelfhulp

Herstellen op je eigen moment, in je eigen huis

Op dit moment werk ik aan verschillende online behandelmodules. Nog even geduld…

BolWerk Psychologie                   Daniëlle Prinse MSc.                               GZ-Psycholoog / cognitief gedragstherapeut VGCT

BIG nr: 39915030325                         

                                                                   kvk 68193068                                          info @ bolwerkpsychologie.nl               tel: 0623906698                                                                               

© Copyright 2024 – BolWerk Psychologie- Alle rechten voorbehouden.

Vond je dit interessant?

Deel het met anderen!