Het gezicht achter BolWerk Psychologie

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Graag vertel ik je over hoe ik tot BolWerk ben gekomen en wie ik ben.

Al van jongs af aan wil ik mensen snappen en weten wat hen beweegt. Een studie psychologie was voor mij dan ook een logische stap. Mijn loopbaan begon op mijn 21e jaar nadat ik cum laude afgestudeerd was in de richting klinische psychologie aan de Universiteit van Tilburg. Daarna heb ik bij mijn eerste werkgever de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorg (GZ-) psycholoog BIG afgerond en mij gespecialiseerd tot cognitief gedragstherapeut VGCT. Ik heb hier veel ervaring opgedaan met behandeling van allerlei angstklachten, burnout, lichte persoonlijkheidsproblematiek,   somberheid/depressie en PTSS.

Naast mijn inhoudelijke ontwikkeling als therapeut, kreeg ik op mijn werk ook de kans om mijzelf te ontwikkelen als manager. Ik had hier erg veel plezier in en behaalde goede resultaten met mijn vestiging. Ik verzorgde daarnaast verschillende workshops, gaf presentaties en netwerken was inmiddels mijn grootste hobby geworden.

 

 

 

 

Inmiddels werk ik alweer 17 jaar binnen de gezondheidszorg en vanuit de visie dat de zorg anders kan en moet ben ik begin 2017 vol enthousiasme gestart met het opstarten van mijn eigen praktijk/bedrijf. Daarbij heb ik besloten contractloos te gaan werken zodat ik mijn energie en kwaliteiten in goede zorg kan stoppen en niet in lijstjes, regeltjes en eisen van zorgverzekeraars. Daar worden jij en ik niet beter van.

Met BolWerk combineer ik mijn passie voor de inhoud, creativiteit en contact met klanten en cliënten.  Psychologie anno nu!

Mocht je vragen hebben over mij of een dienst die ik aanbied, stuur dan gerust een berichtje.

Daniëlle Prinse

 

BolWerk Psychologie

Daniëlle Prinse MSc.

GZ-Psycholoog /

cognitief gedragstherapeut VGCT

BIG nr: 39915030325

kvk 68193068

info @ bolwerkpsychologie.nl

0623906698

© Copyright 2024 – BolWerk Psychologie- Alle rechten voorbehouden.

Vond je dit interessant?

Deel het met anderen!